Maskavas autoizstāde 2012.

Pievienots: 3. septembrī 2012 08:40 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Krievija kļuvusi par vienu no svarīgākajiem noieta tirgiem Eiropā, tādēļ daudzi autoražotāji savus jaunumus izvēlējušies prezentēt tieši Maskavā. To apliecina fakts, ka Maskavā notiek 14 pasaules un 18 Eiropas mēroga modeļu pirmizrādes. Svarīgākie jaunumi apkopoti galerijā:













Lamborghini Urus - Porsche aizsāktā un neapšaubāmi veiksmīgā jaudīgā krosovera tēma Lamborghnini izpildījumā saucas Urus. Ražotājs ir pārliecināts, ka 600 ZS jaudīgo V12 monstru valstī, kur cieņā brutāla un jaudīga tehnika, gaida panākumi.








Skoda Yeti Sochi – čehu kompānijas krosovera īpašā versija, kas veidota par godu 2014.gadā gaidāmajām Soču ziemas Olimpiskajām spēlēm. Automobilis ir krāsots sniegbaltā Candy metālikā un greznots ar olimpisko simboliku. Pārdošanā tas nonāks 2013.gadā.








Mazda6. Viens no svarīgākajiem Mazda modeļiem – vidējās klases pārstāvis Mazda 6, Maskavā svin savu pasaules pirmizrādi. Jaunajai paaudzei uzsvars likts uz degvielas ekonomiju un šo mērķi palīdzēs sasniegt jaunie SkyActiv saimes motori un bremžu enerģijas rekuperācijas sistēma, kas balstīta uz kondensatoru tehnoloģiju.






Bentley Continental GT Speed. Bentley atvedis jaunu modeļa Continental versiju – 625 ZS jaudīgo GT Speed, kas sasniedz 330 km/h maksimālo ātrumu un ir ātrākais sērijveida Bentley modelis.








Audi R8. Audi atjauninājis savu super sportistu R8. Vizuālās izmaiņas ir salīdzinoši nelielas toties tehniskais arsenāls uzlabots ar septiņu pakāpju dubultā sajūga transmisiju, bet piedāvājums ar topmodeli R8 V10 Plus, kas aprīkots ar 5,2 litru desmit cilindru motoru, kas attīsta 525 ZS.








Audi R8 Spyder. Maskavā skatāma arī R8 vaļējā versija. Kabriolets pieejams ar V8 (430 ZS) vai V10 (525 ZS) motoriem. Plus versija, kā R8 kupejai, šajā gadījumā nav paredzēta.








Opel Astra Facelift. Atjaunināto Astra var atpazīt pēc šaurā hromētā horizontālā spraišļa radiatora režģa centrā. Golf galvenais konkurents saņems jaunus motorus (piemēram, 195 ZS dīzeli) un jaunas palīgsistēmas (kruīzkontroli ar distances uzturēšanas un avārijas bremzēšanas funkciju u.c.).








Opel Astra sedans. Jaunus vaibstus ieguvis ne vien piecdurvju hečbeks un universāls, bet arī jaunais papildinājums Astra saimē – četrdurvju sedans, kam Maskava kļuvusi par globālās debijas vietu. Un, ne jau velti – statistika rāda, ka Krievijas pircēji pārsvarā izvēlas automašīnas ar sedana tipa virsbūvi.








Mini JCW. Līdzīgi kā Bentley, arī Mini uz Maskavu atvedis savu jaudīgāko sērijveida modeli - John Cooper Works Countryman (JCW), kas aprīkots ar četru cilindru benzīna dzinēju (218 ZS) un pilnpiedziņas sistēmu. No vietas līdz simtam šis Mini ieskrienas 7 sekundēs. Eiropas tirgū Mini JCW sāks piedāvāt jau šā gada rudenī.








Chevrolet Malibu. Malibu paredzēts pasaules tirgum. 4,86 m garais vidējās klases modelis dala plattformu ar Opel Insignia. Eiropas tirgū to varēs nopirkt ar divlitru dīzeli (160 ZS) vai 2,4 litru benzīna agregātu (167 ZS).








Honda CR-V. jaunās paaudzes modeļa garums un platums palicis tāds pats, bet augstums sarucis par 3 cm. Bagāžas nodalījuma ietilpība palielinājusies par 147 litriem līdz 1669 l. Eiropai paredzēts divlitru benzīnnieks (155 ZS;192 Nm) vai 2,2 litru dīzelis (150 ZS;350 Nm). 








BMW X1 Facelift. Kompaktais BMW krosoveris saņēmis nelielus vizuālos uzlabojumus un divas jaunas dīzeļversijas (16d un 25d), savukārt par papildu maksu automobili tagad varēs komplektēt arī ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.


 



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-