Lamborghini ar jumta bagāžnieku.

Pievienots: 7. jūnijā 2012 08:35 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

ASV noslēdzies internacionālais rallijs Gumball 3000, kas vairāk uztverams kā piedzīvojums un izrādīšanās nekā rallija sacensības tā tradicionālajā izpratnē. Gadu gaitā tajā dalību ņēmušas tādas slavenības kā aktieris un mūziķis Deivids Haselhofs, reperis Xzibit, NBA basketbolists Denis Rodmens, sacīkšu braucējs Trevis Pastrana u.c.










Arī šogad pazīstamu vārdu netrūkst – kaut vai divu frīstailistu komanda, ko pārstāvēja zviedrs Jons Olsons un šveicietis Eliass Ambūls. Abi sportisti, kas dzīvē ir labi draugi, izmantoja tūninga kompānijā DMC sagatavotas mašīnas – Olsens brauca ar Audi R8, bet zviedram piederošo Lamborghini Gallardo vadīja Ambūls. Interesantākais no abiem superauto ir Olsona Lambo, tādēļ par tā sagatavošanu pastāstīsim mazliet vairāk.


Itāļu sportkāram tika uzstādīts jauns priekšējais buferis (4000€) ar oglekļa šķiedras spliteri (3500€). Standarta izplūdes sistēma tika nomainīta pret titāna izstrādājumu (15 000€), savukārt rūpnīcas riteņu disku komplekts – pret kaltiem, melnā krāsā krāsotiem diskiem, par kuriem Olsons samaksāja vēl 12 000 eiro.


Taču pati neparastākā detaļa ir jumta bagāžnieks, kas Lamborghini sportkāram izskatās tikpat neierasti kā Rolls-Royce auduma sēdekļi. Īpašnieku gan tas daudz neuztrauc, jo par jumta bagāžnieka priekšrocībām viņš pārliecinājis jau sen – arī viņa iepriekšējam braucamrīkam – Lamborghini Murcielago, bija tāds uzstādīts un sportists to izmantoja, lai pārvadātu savu sporta inventāru. 


 


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-