„Saulkrasti 2012. Wanted!”

Pievienots: 3. jūnijā 2012 14:17 | Autors: Kaspars Bergmanis. www.autonews.lv | Komentāri: (2)

Laikā, kad tautas daiļamata meistaru darbu cienītāji pulcējās Brīvdabas muzejā, geji mīlestību pret savu dzimumu izrādīja ASV vēstniecei, bet bērni saviem vecākiem sarīkoja kora svētkus Mežaparka dziesmu svētku estrādē, Saulkrastos pulcējās tie, kuri mīl amerikāņu automobiļus.Spītējot sliktajam laikam, 2. jūnijā Saulkrastos notika Septītais starptautiskais amerikāņu auto salidojums „Saulkrasti 2012. Wanted!” Ar saviem amerikāņu spēkratiem bija ieradušies 350 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Somijas un Anglijas. Šogad salidojumā dominēja antīkie automobiļi, starp kuriem vecākais bija 1929. gada „Buick”. Kolonna ar amerikāņu automobiļiem kā milzu zutis vijās cauri visai piejūras mazpilsētai un sapulcējās centrā, lai klausītos igauņu, somu un krievu rokenrola „rockabilly” grupas un izlocītu kājas līnijdejās. Diemžēl lietus un vēsais laiks ieviesa savas korekcijas un pasākumu apmeklēja mazāk interesentu nekā pērn. Lietus nesaudzēja arī deju placi, un mūziķu centieni sapulcēt dejotgribētājus bija nesekmīgi.

Salīdzinājumā ar pērno gadu bija daudz automobiļu no Krievijas, bet sarucis bija somu braucēju īpatsvars.Iepriecina fakts, ka Latvijā ir parādījušies vairāki atjaunoti amerikāņu automobiļi, kuru vidū izcēlās Tukumā restaurēta dzeltenas krāsas „Chevrolet Corvette”.

Dienas noslēgumā „amerikāņi” pulcējās kempingā, lai turpinātu ballīti līdz rītam.

Komentāri:

Viesis: zinātājs - 3. jūnijā 2012 17:54

Tiesa gan buick ir 1928. gada izlaiduma.

Viesis: Josef Lewis - 29. janvārī 2019 02:42

Labdien, es esmu Josef Lewis. Cienījams, likumīgs un akreditēts aizdevējs. Mēs sniedzam visu veidu aizdevumus ļoti ātri un viegli, personisko kredītu, auto aizdevumu, mājokļa aizdevumu, studentu aizdevumu, biznesa aizdevumu, izgudrotāja aizdevumu, parāda konsolidāciju. utt

Saņemiet apstiprinājumu biznesa vai personīgiem aizdevumiem šodien un saņemiet līdzekļus tajā pašā nedēļas laikā. Šos personīgos aizdevumus var apstiprināt neatkarīgi no jūsu kredīta, un ir daudz laimīgu klientu, lai dublētu šo prasību. Bet jums nebūs tikai vajadzīgā personīgā aizdevuma; jūs saņemsiet lētāko. Tas ir mūsu solījums: mēs garantējam viszemāko likmi visiem aizdevumiem ar bezmaksas nodrošinājuma priekšrocībām.

Mēs cenšamies atstāt pozitīvu ilgstošu iespaidu, pārsniedzot manas klientu cerības viss, ko es daru. Mūsu mērķis ir izturēties pret jums ar cieņu un cieņu, savlaicīgi nodrošinot visaugstākās kvalitātes pakalpojumus. Nav sociālā nodrošinājuma Nepieciešamais numurs un kredīta pārbaude nav nepieciešama, 100% garantēta. Lūdzu, nekavējoties atbildiet, izmantojot zemāk norādīto informāciju, ja jūs interesē aizdevums un neesat izkrāpts.

E-pasts: progresiveloan@yahoo.com
Zvans / WhatsApp: +16626183756
Tīmekļa vietne: https://progresivefunding.wordpress.com


Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-