Vāvere iejaucas jauniešu dragreisa sacensībās!

Pievienots: 24. maijā 2012 13:55 | Autors: AutoInfo | Komentāri: (1)

Pagājušajā nedēļas nogalē(15.05.2012), Jūrmalā, norisinājās Jūrmalas pilsētas sacensības skolniekiem un jauniešiem kartinga daudzcīņā. Sacensībās bija pieteikušās vairākas komandas no Rīgas, kā arī no Jūrmalas un pat tālās Daugavpils.


Sacensību norisē uz mirkli iejaucās arī kāda bezbailīga vāvere, kura dzenot pēdas noslēptai ozolzīlei izskrēja sacensību trasē tieši dragreisa sacensību karstumā, izraisot nelielu haosu un lielu jautrību. Vairāku desmitu bērnu uzmanība tomēr bija par lielu un vāvere metās atpakaļ mežā, kur augstu koku sniegtajā drošībā notiesāja atrasto zīli...

 Kā jau ierasts jau no iepriekšējiem gadiem saspringta cīņa izvērtās starp spēcīgajām "Rīgas Jauno Tehniķu Centra" (RJTC) un "Jūrmalas Bērnu un Jauniešu Interešu Centra"(JBJIC) komandām, kuras savā starpā sadalīja visas godalgotās vietas.

 Kartinga daudzcīņa ir autosporta sacensību pats sākumposms, kur bērni un jaunieši sacenšas kartingu vadīšanas meistarībā izbraucot īpašu sarežģītu trasi, kas ietver slalomu, vairāku vārtu izbraukšanu, kā arī gumijas riņķa pārvietošanu no viena nestabila statīva uz otru. Kā otra disciplīna tika izvēlēts dragreiss 70 metru distancē.

 Figūrbraukšanas disciplīnā visās vecuma grupās uzvarēja trases saimnieki JBJIC pārstāvji, kamēr pārējās vietas ieņēma RJTC jaunie censoņi.

Dragreisa disciplīnā  graujošu uzvaru izcīnīja RJTC komanda Darjus Darģa  un Jura Majora vadībā. Kopvērtējumā pārliecinošu uzvaru "izcīnīja" RJTC komanda, tomēr sev vien zināmu apstākļu dēļ sacensību rīkotāji JBJIC veidojot komandu vērtējumu izvēlējās ņemt vērā tikai figūrbraukšanas disciplīnu, automātiski kļūstot par sacensību uzvarētāj komandu...

 Sacensības ietvēra visus lielo sacīkšu elementus - sīvu cīņu (vecākajā grupā atšķirība starp 2. un 3. vietām bija tikai 6 sekundes simtdaļas), augstu kāpjošas emocijas, tehnikas niķus un stiķus, komandas cīņas garu un savu daļu intrigas. Puikām konkurenci sastādīja arī pievilcīgā daugavpiliete Kristina Pankratova, kura lai arī neizcīnīja kādu godalgotu vietu, saņēma īpašu atzinības balvu.

 Oficiālie rezultāti:

Figūrbraukšana, vecākā grupa

1.Oļegs Suzonskis (JBJIC)

2.Dāvids Praksins (JBJIC)

3.Reinis Masulis (JBJIC)

 

Figūrbraukšana, vidējā grupa

1.Eduards Ezers (JBJIC)

2.Andris Bricis (RJTC)

3. Aleksandrs Freimanis (JBJIC)

 

Figūrbraukšana, jaunākā grupa

1.Andrejs Gubarevs (JBJIC)

2.Lauris Laizāns (RJTC)

3.Rolands Indriksons (RJTC)

  

Dragreiss, vecākā grupa

1.Aleksandrs Jakovenko (RJTC)

2.Artemijs Afanasjevs (JBJIC)

3.Reinis Masulis (RJTC)



Dragreiss, vidējā grupa

1.Staņislavs Mesings (RJTC)

2.Renārs Remers (RJTC)

3.Niks Remers (RJTC)

 

Dragreiss, jaunākā grupa

1.Lauris Laizāns (RJTC)

2.Andris Čipāns (RJTC)

3.Rolands Indriksons (RJTC)

 

 Foto reportāža: Andrejs Masulis.

 

Komentāri:

Viesis: blkbjkbk - 5. decembrī 2012 11:16

Buy or Sell Diablo III gold, item, account, <a href="http://www.d3fly.com/gold.html"> diablo gold </a> powerleveling,24/7 online service, <a href="http://www.d3fly.com/gold.html"> Diablo3 Gold </a> offer professional Diablo 3 service for Diablo III players. <a href="http://www.d3fly.com/gold.html"> Buy Diablo 3 Gold </a> Buy Diablo 3 Gold for EU servers with Fast delivery.offers cheap Diablo 3 Gold and Diablo 3 Coins. <a href="http://www.stayhealths.com"> stay health </a> Daily health news from WebMD's team of award-winning journalists.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-