" Saulkrasti 2011. Wanted ! "

Pievienots: 17. jūnijā 2011 13:31 | Autors: Daina Siliņa www.autonews.lv | Komentāri: (2)

Tā jau kļūst par tradīciju, ka katru gadu jūnija pirmajā sestdienā Saulkrastos kopā sabrauc tuvāki un tālāki amerikāņu auto mīļotāji, kam saulē mirdzošs hroms ir lielākā bauda acīm, bet lielo motoru rūkoņa – vislabākā mūzika ausīm.

Arī šis gads nebija izņēmums un no 3.-5.jūnijam Saulkrastus pierūcināja vairāk kā simts dažāda vecuma, lieluma un stila amerikāņu autiņi. Šogad pasākuma norise tika mainīta un lielākā salidojuma norises daļa tika veltīta plašam skatītāju lokam. Jau piektdienas pēcpusdienā Saulkrastos sāka ierasties tuvāki un tālāki viesi no Somijas, Pēterburgas, Igaunijas, Lietuvas un Kaļiņingradas. Ar mēŗķi pilsētai parādīt mašīnas jau piektdienas vakarā, Amerikāņu auto klubs aizsāka jaunu ideju – Foto orientēšanās. Šķiet, ka arī šī lieta varētu kļūt par tradīciju, jo tiem kas izlēma riskēt un piedalīties – tad ļoti patika.

 Sestdienas rīts atausa īpaši jauks un saulains, kas perfekti apspīdēja sabraukušo auto spīdīgos sānus un īpaši labi lika mirdzēt hroma detaļām. Pusdienlaikā uz parādi ielas malā bija sapulcējusies šķiet, ka visa pilsēta. Lai arī uz stundu satiksme uz pilsētas galvenās ielas bija pilnīgi paralizēta, nevienu tas neuztrauca. Šo skaistumu paskatīties kaut uz mirkli apstājās ikviens – vienaldzīgo nebija.

 Visu pēcpusdienu par godu pilsētai un tās viesiem bija sarūpēta ne tikai auto izstāde, bet arī krāšņs koncerts ar tādām slavenībām kā Edvīns Bauers, Pits Andersons & „The Swamp Shakers”, kā arī Ivars Pētersons. Koncertu vēl krāšņāku darīja deju grupa „Ķengurroks” ar savām ugunīgajām dejām un neskaitāmajiem tērpu komplektiem. Visu koncerta laiku pašiem mazākajiem bija sarūpētas piepūšamās atrakcijas, notika dažādas spēles, konkursi vai vienā vārdā sakot bija pieejamas izklaides dažādām gaumēm.

 Vakarpusē visi auto devās atpakaļ uz Minhauzena undu, kur savā lokā turpinājās svinības līdz pat rīta gaismai. Šķiroties gandrīz ikvienā sejā bija redzams, ka šis varbūt bija pirmais šīs sezonas pasākums – bet pilnīgi noteikti ne vienīgais.

 Amerikāņu auto klubs izsaka vislielāko pateicību visiem atbalstītājiem par palīdzību pasākuma tapšanā un cer, ka nākošgad kopīgiem spēkiem spēsim sarīkot vēl lielākus svētkus visiem, kam sirdij tuvs ir amerikāņu auto.



Pasākumu atbalstīja:

Saulkrastu novada Dome

SIA "Recro"

SIA "VA Motors"

SIA "Atlas motors"

SIA "KMK Projekts"

Playtables.lv



Amerikāņu auto klubs pateicās :

Saulkrastu Tūrisma informācijas centram

Saulkrastu velomuzejam

Sporta un atpūtas centram "Koklītes"

Radošai apvienībai "SeasideFeeling"

Pasākuma dalībniekiem, mūziķiem, dejotājiem, viesiem un pilsētai

Komentāri:

Inese_k - 18. augustā 2011 22:34

Viesis: Josef Lewis - 29. janvārī 2019 02:43

Labdien, es esmu Josef Lewis. Cienījams, likumīgs un akreditēts aizdevējs. Mēs sniedzam visu veidu aizdevumus ļoti ātri un viegli, personisko kredītu, auto aizdevumu, mājokļa aizdevumu, studentu aizdevumu, biznesa aizdevumu, izgudrotāja aizdevumu, parāda konsolidāciju. utt

Saņemiet apstiprinājumu biznesa vai personīgiem aizdevumiem šodien un saņemiet līdzekļus tajā pašā nedēļas laikā. Šos personīgos aizdevumus var apstiprināt neatkarīgi no jūsu kredīta, un ir daudz laimīgu klientu, lai dublētu šo prasību. Bet jums nebūs tikai vajadzīgā personīgā aizdevuma; jūs saņemsiet lētāko. Tas ir mūsu solījums: mēs garantējam viszemāko likmi visiem aizdevumiem ar bezmaksas nodrošinājuma priekšrocībām.

Mēs cenšamies atstāt pozitīvu ilgstošu iespaidu, pārsniedzot manas klientu cerības viss, ko es daru. Mūsu mērķis ir izturēties pret jums ar cieņu un cieņu, savlaicīgi nodrošinot visaugstākās kvalitātes pakalpojumus. Nav sociālā nodrošinājuma Nepieciešamais numurs un kredīta pārbaude nav nepieciešama, 100% garantēta. Lūdzu, nekavējoties atbildiet, izmantojot zemāk norādīto informāciju, ja jūs interesē aizdevums un neesat izkrāpts.

E-pasts: progresiveloan@yahoo.com
Zvans / WhatsApp: +16626183756
Tīmekļa vietne: https://progresivefunding.wordpress.com

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-