Skaistuļu salidojums Jūrmalā

Pievienots: 19. septembrī 2009 14:53 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (0)

Šogad 23. maijā Amerikāņu auto klubs rīkoja vērienīgu pikniku, uz kuru bija atbraukuši 310 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Somijas un Baltkrievijas.

Jau ceturto gadu Jūrmalā pulcējas amerikāņu auto īpašnieki un fani. Šogad 23. maijā Amerikāņu auto klubs rīkoja vērienīgu pikniku, uz kuru bija atbraukuši 310 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Somijas un Baltkrievijas. Dalībnieku autokolonna ar 130 amerikāņu spēkratiem kā mizu čūska, policijas konvojēta, vijās cauri visai Jūrmalai, lai vienotā rindā nostātos Majoru pludmalē. Diemžēl šogad laikapstākļi nelutināja nedz salidojuma dalībniekus, nedz arī tos interesentus, kuri vēlējās aprunāties ar unikālo spēkratu īpašniekiem. Stiprais ziemeļu vējš un ekonomiskā krīze izdarīja savus „uzlabojumus” pasākuma dienaskārtība. Pērn salidojuma dalībnieki pēc parādes brauciena pa liedagu devās uz Dubultiem, kur pasākuma apmeklētāji varēja pēc sirds patikas izpētīt jebkuru auto, bet šogad visi brauca prom vienotā kolonnā uz Bērzciemu.

Tā kā daudzi pasākuma dalībnieki bija mērojuši simtiem kilometru garu ceļu uz Jūrmalu, sporta spēles un zaļumballe bija laba fizkultūra. Vakara nagla bija Ivara Pētersona koncerts – īsts rokenrols, kurš daudziem asociējas ar piecdesmito gadu „astainajiem” kadiljakiem un Elvisa Preslija nemirstīgajiem hītiem.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-