SEMA 2010 tūninga šovs - II

Pievienots: 5. novembrī 2010 09:12 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

No 2. līdz 5.novembrim ASV, Lasvegasā notiek internacionālais tūninga šovs SEMA 2010. Pārbūvēti un uzlaboti, modificēti un optimizēti - pasaules trakākie spēkrati tiekas tieši šeit.



 Ford Taurus SHO

Ne vien efektīgā, zilās krāsas virsbūve ar oriģinālu Bodykit, bet arī jaudīgs 471 zirgspēku motors, 22 collu riteņu diski, pazemināta piekare un uzlabotas bremzes atšķir šo Taurus no standarta sedana.


Mazda RX-8 Grand-Am GT

2010.gada Grand AM GT sacīkšu dalībnieks. Jāteic – ļoti veiksmīgs dalībnieks – no 12 braucieniem, japāņu sportkārs ar Vankeļa motoru vinnēja sešus, galu galā, uzvarot arī individuālajā un komandu kopvērtējumā. 


Ford Explorer

Visvairāk pārdotais SUV Savienoto Valstu tirgū. Tehniski un vizuāli pārstrādātā jaunākā paaudze vēl tikai ceļa sākumā, bet pirmais tūninga kompānijas piedāvājums jau skatāms SEMA izstādē.


Scion xB The Squid

Scion ir auto marka, ko Toyota izplata ASV tirgū. Konkrētais eksemplārs uzmanību cenšas pievērst ar spilgtas krāsas virsbūvi un efektīgiem riteņu diskiem. 


König Wheels Honda CR-Z

Honda CR-Z ar visu miesu un dvēseli propagandē zaļo dzīves veidu – sportiskais hibrīdauto rāda, ka šāds domāšanas veids nebūt netraucē baudīt dzīvi.


Toyota Prius Concept

Toyota Lasvegasā demonstrē jaunu hibrīdautomobiļa Prius konceptu, kas atšķiras ar bagātīgu oglekļšķiedras paneļu pielietojumu virsbūves konstrukcijā un augstvērtīgu salonu ar Recaro sēdekļiem, alkantara aplikācijām un dekoratīvajām alumīnija līstēm. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-