FMX Latvijas Grand Prix

Pievienots: 17. oktobrī 2010 22:53 | Autors: Ģirts Avotiņš | Komentāri: (1)

FMX Latvijas Grand Prix 2010, kas Arēnā Rīga notiks 23. oktobrī, Motofrīstaila Pasaules čempionātā atgriezīsies Krievijas sportists Aleksejs Koļesņikovs, kurš savu debiju šajā sacensību sērijā pagājušajā sezonā piedzīvoja Rīgā. Divdesmit sešus gadus vecais Aleksejs Koļesņikovs cer, ka šoreiz Rīgā viņam izdosies uzrādīt labākus rezultātus un izcīnīt vietu finālā.

Krievijas vispieredzējušākais motofrīstaila sportists, kurš tiek uzskatīts par galveno šī sporta veida popularizētāju savā dzimtenē, šosezon vēl nav startējis nevienā no Motofrīstaila Pasaules čempionāta posmiem, taču visas sezonas laikā ir aizvadījis vairākus treniņus kopā ar Itālijas, Čehijas un Vācijas sportistiem, kā arī piedalījies dažādās reģionāla mēroga sacensībās un paraugdemonstrējumos. Motofrīstaila speciālisti atzīst, ka Red Bull atbalstītais braucējs šīs sezonas laikā ir strauji progresējis un Rīgā var sagādāt pārsteigumus ne tikai skatītājiem, bet arī saviem konkurentiem un treniņu biedriem.



Tajā pat laikā FMX Latvijas Grand Prix organizatori atzīst, ka Krievijas sportistam iekļūšanai finālā var palīdzēt tikai skatītāju atbalsts, jo sacensībām Rīgā ir pieteikušies visi šī brīža stiprākie čempionāta dalībnieki.

Salvis Freimanis, Baltijas Kausa fonda direktors skaidro: "Par uzvaru Rīgā visticamāk cīnīsies četri sportisti – Libors Podmols, Remī Bizārs, Brais Izo un Hose Mirales. Tātad finālā atliek tikai divas vietas, taču nedrīkst aizmirst arī spēcīgo amerikāni Brodiju Vilsonu un šī gada Vācijas čempionu Fabianu Bauersaču, kā arī itāli Masimo Biankončinī, kurš Rīgā vienmēr uzrāda savu sezonas augstāko sniegumu. Pārsteigumu Latvijas skatītājiem radīs arī šeit vēl mazpazīstamais austrālietis Robs Adelbergs, kurš nevienā no čempionāta posmiem, kuros ir piedalījies nav uzrādījis sliktāku rezultātu par trešo vietu. Domāju, ka Aleksejam Koļesņikovam nāksies ļoti pacensties, lai iekļūtu finālā. Pazīstot šos sportistus, varu apgalvot, ka ļoti noteicošs ir skatītāju atbalsts un ovācijas. Šeit gan jāatzīst, ka Latvijas Grand Prix skatītāji ir paši labākie un viņu dēļ uz Rīgu jo īpaši grib braukt visi spēcīgākie un labākie sportisti."

Par FMX Latvijas Grand Prix 2010 ekskluzīvāko viesi noteikti ir uzskatāms sportists Alastairs Saijers no Botsvānas. Šis Āfrikas kontinentā dzimušais un augušais sportists šogad piedalās visos Motofrīstaila Pasaules čempionāta posmos. Alastairs Saijers šobrīd čempionāta kopvērtējumā ieņem devīto vietu, taču Šveices Grand Prix viņš spēja izcīnīt piekto vietu.


Biļetes uz FMX Latvijas Grand Prix 2010 vēl var iegādāties Biļešu Servisa kasēs. Arēnas Rīga durvis 23. oktobrī tiks atvērtas no pulksten 17:00 un līdz sacensību sākumam, pulksten 19:00, skatītājiem "Pit Party" ietvaros būs iespēja tikties ar sportistiem un saņemt autogrāfus.

FMX Latvijas Grand Prix 2010. gada 23. oktobrī Arēnā Rīgā notiks, pateicoties Rīgas domes, Live Riga, Latvijas Krājbankas, Kurt Koenig, Arčers, Binders, Nākotne, Latvijas Dzelzceļš, Cēsu Alus, Santeko un Red Bull atbalstam, kā arī informatīvajiem sponsoriem – LNT, TV5, Novo News, Radio SWH, SWH+, SWH Rock, DELFI, SportaCentrs, Kurzemes Radio, Latviešu Radio, epadomi.lv, Adrenalin un Moto-X.



No "AutoNews.lv" arhīva.

FMX Latvijas Grand Prix 10.10.2009

Komentāri:

Leo - 18. oktobrī 2010 19:48

Tas gan ir super pasākums.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-