Parīzes autoizstāde – rotaļīgais korejiešu Pop.

Pievienots: 30. septembrī 2010 14:44 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Parīzes autoizstādē, kas žurnālistiem durvis ver jau šodien, Dienvidkorejas kompānija KIA demonstrē trīs metrus garu konceptautomobili Pop.



Jau ar pirmo acu uzmetienu ir skaidrs, ka līdz konveijeram mašīnīte netiks, tajā pašā laikā mazliet rotaļīgā stilā veidotais spēkrats atspoguļo dizaina elementus, ko, iespējams, jau tuvākajā nākotnē ieraudzīsim korejiešu sērijveida modeļos.



Pop trīsvietīgajā salonā vadītājs un pasažieris sēž uz viena kopēja sēdekļa, savukārt aizmugurējam pasažierim paredzēts pieticīgs, atlokāms soliņš. Interesanti, ka nokļūšana uz turieni ved caur bagāžnieku. Jāatzīmē arī daži citi ievērības cienīgi risinājumi, piemēram, atpakaļskata kameras abās durvīs, pilnizmēra stikla jumts, caurspīdīgs OLED instrumentu panelis, kas izgaismojas vienīgi tad, kad automobilis ir iedarbināts, bet skārienjūtīgs panelis, kas atrodas pa labi no stūres, palīdz kontrolēt audio, satelītnavigācijas un klimatkontroles sistēmas.



Zem motora pārsega atrodas 60 ZS, 190 Nm elektromotors, kas enerģiju gūst no sešu stundu laikā uzlādējama litija-jonu akumulatoru bloka. Šāds komplekts Pop nodrošina 160 km tāldarbību un 140 km/h maksimālo ātrumu.

Pop akumulatorus var uzlādēt arī ar speciālas iekārtas palīdzību – šādā gadījumā process aizņems vien 30 minūtes.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-