Parīze 2010 – BMW 6.sērijas koncepts.

Pievienots: 20. septembrī 2010 09:44 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pēc tam, kad BMW Auto China 2010 izstādē pasaulei nodemonstrēja četrdurvju konceptu Gran Coupe, kārta pienākusi divdurvju kupejai - uz Parīzi bavārieši ved 6.sērijas Coupe Concept, kas rāda to, kādu drīzumā varam gaidīt 6.sērijas sērijveida modeli.

Biznesa klases spēkrats veidots klasiskā kupejas stilā – īsas pārkares, garš V-veida motora pārsegs un dinamisks siluets, ko pasvītro sānos ievalcēta līnija, kas sākas no gaisa izvadiem priekšējos spārnos un turpinās līdz aizmugurējiem lukturiem. Par atpazīstamību no aizmugures gādā noapaļota bagāžnieka vāka mala ar tajā integrētiem, prāva izmēra LED lukturiem. Priekšējie lukturi tagad daudz tālāk pastiepti atpakaļ un tāpat kā aizmugurējie, izmanto LED tehnoloģiju, turklāt pirmoreiz BMW praksē tiek kombinēti ar adaptīvo līkumu izgaismošanas funkciju. 


Automašīnas salona apdarē izmantots metāls un dažādu toņu āda. Pasažierus iepriecinās liela izmēra stikla jumts, bet vadītāju – BMW raksturīgais kokpits, kas nedaudz pagriezts pret šoferi. Instrumentu paneļa, audio sistēmas, kā arī klimata iekārtas displeji veidoti pēc Black Panel tehnoloģijas un atdzīvojas tikai tad, kad pagriezta aizdedzes atslēga. Jāatzīmē bortdatora ekrāns, kas ar savu 10,2 collu displeju nu jau sasniedzis neliela televizora ekrāna izmērus, Head-Up displejs un Bang&Olufsen HiFi mūzikas sistēma. 

BMW Parīzes eksponātu vidū būs arī jaunais X3 krosovers, X1 Concept ActiveE un BMW 5.sērijas GT.  


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-