Apūzes iela- 2012.
Braucamās daļas paplašināšana. 
Pie nama Apūzes iela 56 ir straujš, šaurs, nepārredzams pagrieziens un sākas Anniņmužas iela. Tieši šis pagriezies ir bijis par iemeslu daudziem ceļu satiksmes negadījumiem. Piemēram, sabiedriskā transporta autobusiem nepietiek vietas manevram un tie ir spiesti iebraukt pretējā joslā.
Šis ceļa posms, kurš ziemā savas konfigurācijas dēļ kļūst slidens, tika izbūvēts samērā nesen. Lietus laikā šeit vienmēr ir milzīga peļķe. Kāpēc nevar izbūvēt plašāku ceļu, ja blakus ir milzīga zaļā zona, kurā augošo zālāju neviens nekopj!
Braucamās daļas paplašināšana. Pie nama Apūzes iela 56 ir straujš, šaurs, nepārredzams pagrieziens un sākas Anniņmužas iela. Tieši šis pagriezies ir bijis par iemeslu daudziem ceļu satiksmes negadījumiem. Piemēram, sabiedriskā transporta autobusiem nepietiek vietas manevram un tie ir spiesti iebraukt pretējā joslā. Šis ceļa posms, kurš ziemā savas konfigurācijas dēļ kļūst slidens, tika izbūvēts samērā nesen. Lietus laikā šeit vienmēr ir milzīga peļķe. Kāpēc nevar izbūvēt plašāku ceļu, ja blakus ir milzīga zaļā zona, kurā augošo zālāju neviens nekopj!

Foto galerijas

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-